El Pirata Octavi

Campanya d’Ajuda al Pirata Octavi durant la celebració del Saló del Cinema i les sèries els dies 27,28 i 29 de gener a La Farga de L’Hospitalet de LLobregat

cartellcinemadefinitiu

Els dies 27, 28 i 29 de Gener, a la Farga de l’Hospitalet, es celebrarà el Saló del Cinema i les Sèries [http://www.salondelcine.com/]. Un Saló que, l’any passat, va comptar amb més de 70 expositors distribuïts en 8000 m2 i més de 20.000 assistents, on es va poder gaudir de tot allò que queda fora dels ulls dels espectadors. Tot el hi ha darrera les càmeres en el procés de creació de les pel·lícules i sèries que, més tard, arriben a les nostres pantalles.

El Saló del Cinema i les Sèries, amb paraules del seu director Àlex Murrull, va destinat “a un públic que no és massa cinèfil y que no és habitual d’aquest tipus d’esdeveniments, però que volem que conegui de primera mà què hi ha darrera de les càmeres”. Gràcies a l’èxit de l’any passat, aquest any comptarà amb 114 expositors, 35 xerrades, 25 exposicions y activitats permanents.

Un d’aquests expositors és Imatges Solidaries [https://imatgessolidaries.wordpress.com/]. L’Associació Imatges Solidàries és una entitat sense ànim de lucre que recapta fons per ajudar a persones o realitzar projectes utilitzant l’art de la fotografia i el cinema. Es per això que estarem amb El Pirata Octavi que desembarcarà, aquest cap de setmana, a La Farga de L’Hospitalet.

Durant aquests dies, podreu passar a veure l’Espai Fotogràfic del Saló, conèixer la història de El Pirata Octavi, endur-se una fotografia a casa en el fotocol que hem muntat, comprar el llibre solidari o adquirir un dibuix original i exclusiu fet per l’il·lustrador del conte, Joan Ramón Buisan. Estarem al stand 2.6.

Volem mostrar el nostre agraïment a

EGM Laboratoris Color @EGMLab

Fujifilm @FujifilmXWorldE

Foto K  @Foto_K 

per la seva implicació en aquesta campanya.

logo-salo-del-cinema-i-les-seriespares